Een groot aantal zorgverzekeraars geven een vergoeding wanneer er een aanvullende verzekering is afgesloten. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Neem voor de hoogte van de vergoeding contact op met uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie klik hier.

Prestatiecodes die deels vergoed worden:
24005 – Natuurgeneeskundige therapie: Deze behandelvorm is van toepassing als er eclectisch en holistisch gewerkt wordt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code.
24505 – (kinder) Coaching: Gestructureerd doelgericht proces waarbij op interactieve wijze wordt aangezet tot effectief gedrag.
24513 – Lichaamsgerichte psychotherapie: Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden te verbeteren. 

Workshops worden niet vergoed.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling klik hier.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: GAT beroepscode.

Wil je een vrijblijvende kennismaking plannen of meer weten over het aanbod van Praktijk Natuurlijk Inzicht

Praktijk Natuurlijk Inzicht
Lomanskamp 5
7588 SC Beuningen

Mail met de praktijk
06 – 37477564

Inschrijving KvK: 59289805
BTW-id : NL001408974B20
IBAN: NL34RABO0358375061