Uitgeslapen werkt beter!

Het programma Uitgeslapen werkt beter! is voor iedereen die zijn of haar slaap als slecht ervaart en hiervan problemen ondervindt. Wil je veranderen? Lees dan verder!

Sessies Uitgeslapen werkt beter!

Het programma omvat 7 sessies van 1 uur die ongeveer om de week ingepland worden. Tijdens deze sessies word je je bewust van o.a. verschillende ritmes, factoren die je slaap beïnvloeden en de invloed van stress op je slaap. Tijdens de sessies wordt gebruik gemaakt van de biofeedback apparatuur van HeartMath. Deze maakt inzichtelijk hoe je door het toepassen van ademoefeningen meer rust en ontspanning in je lichaam kunt ervaren. Dit alles natuurlijk gericht op het aanpakken van het slaapprobleem.

Effecten Uitgeslapen werkt beter!

Deelnemers ervaren dat ze beter slapen, zich fitter voelen en minder piekeren. Ook wordt een nacht minder goed slapen als minder storend ervaren dan voor aanvang van de sessies.

Het programma kan zowel individueel als in een kleine groep (maximaal 4 deelnemers) gevolgd worden.

Neem bij ernstige vermoeidheidsklachten of langdurige slapeloosheid contact op met je huisarts. Ook wanneer je weet dat je vaak snurkt of bijvoorbeeld last hebt van apneu is het verstandig een specialist te raadplegen.